Privacyverklaring

Wanneer je deze website bezoekt, verzamelen we verschillende gegevens voor verschillende doeleinden. Hieronder wordt uitgelegd welke gegevens wij verzamelen, voor welke doelen wij die gebruiken en hoe wij de gegevens krijgen. Swirlamp respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat al je persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Welke informatie wij bewaren

Bij een bezoek aan onze website bewaren wij:

  • jouw e-mailadres als je bestellingen plaatst of vragen stelt via deze website
  • jouw e-mailadres als je dit aan ons communiceert
  • de domeinnaam van andere sites die je geraadpleegd hebt om naar onze site te gaan
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die je op onze site geraadpleegd hebt
  • alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt (bijvoorbeeld klant-registratie)

De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden. De door jou verstrekte informatie wordt alleen gebruikt voor intern gebruik om je bestelling correct af te handelen.

Swirlamp maakt gebruik van cookies voor zowel de werking van de site, alsook de mogelijkheid het bezoekgedrag anoniem te analyseren middels Google Analytics. Tevens maken wij gebruik van een Facebook pixel om Facebook campagnes af te stemmen op de juiste doelgroep.

Om een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, zullen wij enkele gegevens van je vragen. Bij het plaatsen van een bestelling worden je naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer en e-mailadres gevraagd en opgeslagen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van je bestelling en om je op de hoogte te houden van het verloop van de bestelling. Naam en adresinformatie wordt in het geval van een bestelling doorgegeven aan onze vervoerder Parcel.

Wanneer je je hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief gebruiken wij het door je opgegeven e-mailadres tevens om je te informeren over interessante aanbiedingen en acties. Indien je hier niet langer prijs op stelt, kun je je op onze website altijd uitschrijven. Je e-mailadres zal nimmer worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

In het kader van je bestelling zullen wij je betalingsgegevens verwerken. Bij de registratie van betalingsgegevens noteren wij alleen de door jou aangegeven betaalwijze en de status van de betaling. Bankgegevens worden bij ons niet opgeslagen. Iedere betaalmogelijkheid is beveiligd en vindt plaats bij onze betaalprovider Sisow.

Indien je bij Swirlamp een bestelling plaatst, geven wij de mogelijkheid om een account aan te maken. Je kunt dan een wachtwoord opgeven zodat je naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling ingevuld hoeven te worden. Deze informatie wordt in onze database opgeslagen.

Beveiligde SSL verbinding

Voor de bescherming van je persoonlijke gegevens is de website van Swirlamp beveiligd met een SSL (Secure Socket Layer) certificaat. Dankzij SSL worden alle persoonlijke gegevens versleuteld en dus onleesbaar voor derden over het internet verstuurd. Een ander groot voordeel van dit SSL certificaat is dat er wordt gecontroleerd of de verbinding tussen uw browser en onze server niet onderweg wordt omgeleid naar bijvoorbeeld een server die in handen is van criminelen. Wanneer dit het geval lijkt te zijn, zal de SSL-beveiliging via uw browser een waarschuwing geven dat het SSL certificaat van onze website die je probeert te benaderen niet toebehoort aan de server die daadwerkelijk bezocht wordt.
Een SSL-verbinding is te herkennen aan de url in de webbrowser, die begint met https in plaats van http. Afhankelijk van de browser wordt er ook een (groen) hangslotje afgebeeld naast de URL.

Hoe neem je contact met ons op in verband met ons privacybeleid ?

Als je wenst te reageren op ons privacybeleid, dan kun je contact met ons opnemen 

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password