LED RGBw 9W WiFi Afstandsbediening

LED RGBw 9W WiFi Afstandsbediening

€12.50
VAT included 5 - 8 working days

Losse afstandsbediening voor onze RGBw 9W WiFi LED lampen.https://swirlamp.nl/led-rgb-kleuren/44-rgbw-9w-wifi.html

Quantity
In Stock
 

Safe Online Shopping: our shop is a certified member of Foundation Webshop Trustmark

 

Delivery within 5 - 10 working days

 

Return your product within 14 days

Om onze RGBw LED lampen te bedienen heb je deze afstandsbediening nodig. Met één afstandsbediening kun je meerdere lampen aansturen, je kunt de set dus bijna eindeloos uitbreiden!

Op de afstandsbediening vind je een kleurencirkel met aanmaakbediening (geen fysieke knoppen). Leg je vinger op de kleur die je wilt hebben, en de lampen die binnen de geselecteerde groep zijn aangemeld kleuren in die kleur. Door gebruik te maken van de 4 beschikbare groepen kun je de ene lamp(engroep) geel laten kleuren, terwijl de andere lamp(engroep) paars is.

Onder de kleurencirkel zie je het dimpaneel, de lampen zijn traploos te dimmen door met je vinger naar links te schuiven. Heb je meer licht nodig? Schuif dan met je duim naar rechts, of raak het dimpaneel aan de rechterkant aan.

Hieronder zie je drie knoppen, S- M en S+. De M knop staat voor de voorgeprogrammeerde lichtfuncties. Zo kun je de kleuren automatisch in elkaar over laten vloeien, waarbij je met de S- knop het tempo kunt verlagen, en met de S+ het tempo kunt verhogen. Een ander programma laat de lampen knipperen in verschillende kleuren. Leuk voor een feestje!

Helemaal onderaan bevinden zich de knoppen voor de groepen. De groepen kun je afzonderlijk aan en uitzetten.

De RGBw lampen verkopen we los, als starterspakket (1 afstandsbediening en 1 lamp) en als 3-pak (1 afstandsbediening en 3 lampen).

sw-rgbw-ab
5 Items

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password