Op zoek naar een goedkope design lamp?

De Swirlamp is dan waarschijnlijk precies wat je zoekt! Deze goedkope design hanglamp is gebaseerd op het ontwerp van de Deense ontwerper Holger Strøm. Maar voor het bedrag van één origineel exemplaar, heb je bij Swirlamp zes lampenkappen! De Swirlamp puzzellamp kost slechts € 17,95!

Kwalitatief zijn onze lampenkappen gelijkwaardig - de Swirlamp bestaat uit 100% gerecycled kunststof - dus goedkoop betekent in dit geval niet dat er ingeleverd is aan kwaliteit.

Door een verlopen patent zijn er nu meerdere leveranciers die deze design lamp goedkoop op de markt kunnen brengen. Swirlamp is daar één van en na uitvoerig marktonderzoek kunnen wij wel stellen dat je waarschijnlijk nergens in Nederland een puzzellamp (of IQlight of puzzlelamp zoals ze ook wel worden genoemd) kunt vinden in dezelfde maat voor deze prijs.

Daarnaast zijn wij de enige in Nederland die de lampenkappen ook in hippe prints aanbieden. Dus vind je de gewone Swirlamp wat te eenvoudig voor jouw kamer, dan hebben we dus ook aparte lampenkappen met leuke vrolijke bedrukking. Deze lampenkappen zijn zelfs nog iets goedkoper, namelijk € 16,95!

De witte Swirlamp is een goedkope designlamp

Aan alleen een lampenkap heb je niet zoveel, dus daarom bieden wij ook goedkope pendel hanglampen aan. Ook deze gekleurde snoerpendels zijn geïnspireerd op een ontwerp van een Deens designbureau, maar ook deze hanglampen zijn veel goedkoper dan het origineel. Wij bieden de pendel hanglampen aan in vele verschillende vrolijke kleuren voor slechts € 12,95.

In combinatie met de Swirlamp kun je altijd een goede match maken voor jouw interieur. De gekleurde hanglampen zijn overigens zo mooi dat je ze ook heel goed zonder lampenkap op kunt hangen. Een zuinige LED Globe filamentlamp is dan een goede match.

Pendel hanglamp in trendy kleuren

Wil je je bestelling completeren met een LED lamp zodat je met één bestelling een complete zelf samengestelde lamp in huis haalt? Wij verkopen eveneens goedkope LED lampen van een topkwaliteit.

Wellicht lijkt een LED lamp in eerste instantie duurder dan de gloei- of halogeenlamp uit de supermarkt, maar bedenk dat een LED lamp een veel langere levensduur heeft en een fractie verbruikt van een traditionele lamp!

Een voorbeeld: stel een 60W gloeilamp kost in de bouwmarkt of supermarkt € 1,95 en onze Calex 8W PowerLED kost € 7,95. De gloeilamp heeft gemiddeld 3.000 branduren, terwijl de LEDlamp 25.000 branduren heeft. Tijdens de levensduur van de LED-lamp zou je dus al 8 'goedkope' gloeilampen hebben moeten kopen, wat neerkomt op € 15,60. Maar dat is nog niet alles, want een 60W gloeilamp kost ongeveer 1.5 cent om deze een uur te laten branden. Om de gloeilamp 25.000 uur (de levensduur van de LED) te laten branden ben je dus in totaal € 375 aan energiekosten kwijt. De LED lamp kost 0.2 cent om een uur te laten branden, dus ben je voor een even lange brandduur slechts € 50 kwijt!

Concluderend kost de 'goedkope' gloeilamp gerekend over de levensduur van de LED lamp € 390,60, terwijl je voor de LED lamp slechts € 57,95 over diezelfde periode kwijt bent!

Overtuigd? Neem dan nu een kijkje in ons assortiment goedkope LED lampen.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password