De Puzzellamp, puzzel lamp, puzzellamp, puzzle lamp of jigsaw lamp: wij noemen hem de Swirlamp!

Swirlamp 42cm wit: een witte puzzlelamp

De puzzel lamp is een zelf te assembleren lamp, bestaande uit 30 kunststof elementen. Deze designlamp is gebaseerd op een ontwerp van de Deense ontwerper Holger Strøm, die in 1973 de IQ Light® ontwierp.

De puzzel lamp ontleent zijn naam aan het feit dat de lampenkap geleverd wordt als pakketje van dertig 100% gerecycled kunststof elementen. Met behulp van onze videoinstructies of met de bijgeleverde Nederlandse handleiding kunt u zelf de lamp in elkaar puzzelen.

Dit puzzelen zal bij de eerste lamp wat meer tijd in beslag nemen, maar heeft u eenmaal het systeem door dan is de lampenkap binnen enkele minuten in elkaar te zetten. En het resultaat is verbluffend, helemaal zodra er een lamp in brandt is het effect van de puzzel lamp betoverend.

Het mooie van dit alles is dat wij de puzzellamp in de afmeting 42cm - op andere sites wel aangeduid als maat L - aanbieden voor slechts € 17,95! Deze maat puzzellamp leent zich uitstekend voor grotere ruimtes zoals woonkamers, keukens, vergaderruimtes of winkels. Van meerdere sets zijn zelfs nog grotere puzzellampen te maken en ook het mixen van verschillende kleuren is mogelijk!

Daarnaast bieden wij ook puzzel lampen aan met leuke prints. Deze lampen zijn iets kleiner - 30 cm in diameter - en zijn erg geschikt voor op de kinderkamer. Zo zijn er leuke prints voor meisjes beschikbaar, maar zijn we ook de jongenskamer niet vergeten. Een puzzellamp met print kost slechts € 16,95!

Neem eens een kijkje in ons assortiment:

BasicsSwirlamp puzzellamp Basics Hippe printsSwirlamp puzzellamp Hippe Prints Kleurthema'sSwirlamp puzzellamp Kleurthema's

 

Wil je een compleet pakket bestaande uit een Swirlamp, een snoerpendel en een LED lichtbron, kijk dan eens bij onze totaalpakketten.

Naast Swirlampen leveren wij ook lamppendels in verschillende kleuren, trendy betonlampen, en fraaie LED verlichting.  

BasicsSnoerpendels / lamppendels Beton Cement LamphoudersBetonnen Lamphouders Goedkope LED lampenLED lampen

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password