Ben je op zoek naar een vervanger voor je energieverslindende gloeilampen of halogeenlampen? Onze LED filament lampen zijn de perfecte vervanger hiervoor.

LED lampen zijn energiezuinig en gaan veel langer mee dan traditionele gloei- of halogeenlampen. Daarnaast zijn filament LED lampen prachtig om te zien. Qua uiterlijk lijken ze op heldere kooldraadlampen, maar in plaats van dat er licht en veel warmte opgebracht wordt door een koolstof (of wolfraam) gloeidraad, wordt bij de filament LED lamp licht opgebracht door energiezuinige LED filament staafjes.

Onze LED filament globelampen zijn zelfs dimbaar, en in combinatie met onze siliconen snoeppendels of beton hanglamp ideaal om sfeer in je ruimte te brengen. Of het nou boven de nachtkastjes is, op de overloop of boven de eetkamertafel, misstaan doet het vrijwel nergens.

Het filament van de LED filament lampen wordt gevormd door een substraat van saffierglas, waarop een zeer groot aantal kleine LEDs is aangebracht, die in zijn geheel bedekt zijn met een geel oranje fosforlaag. In een LED filamentlamp zit een aantal van deze filamenten.

De fluorescerende fosforlaag vult het spectrum zo aan dat er een mooi warm wit licht ontstaat, met een kleurtemperatuur tussen de 2300K en 2700K.

Wij leveren filamentlampen in verschillende afmetingen en soorten. Kleine filamentlampen, rustieklampen (model Edison), gewone A60 lampen en grote globelampen.

LED lampen verbruiken niet alleen minder stroom, ze gaan ook vele malen langer mee dan traditionele lampen. Waar vroegere LED lampen door ondeugdelijke elektronica nog wel eens vroegtijdig defect raakten, zijn de hedendaagse lampen van goede kwaliteit en hebben ze een zeer lange levensduur.

Onze zeer betaalbare LED filamentlampen zijn van het Nederlandse merk Calex, een bedrijf dat al jaren lang actief is in de verlichtingsbranche en innovatieve verlichtingsproducten in de markt zet. In steeds meer Europese landen zijn Calex-lampen te vinden in de schappen van bouwmarkten, supermarkten, warenhuizen en andere winkels, waaronder Swirlamp.nl.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password