Calex LED inbouwdimmer 3-150W voor dimbare LED lampen

LED inbouwdimmer Calex 3-70W voor dimbare LED lampen

€ 39,50
Inclusief belasting

Calex dimmer LED inbouw muurdimmer. Deze universele LED dimmer (3-70W) is geschikt voor het dimmen van LED en halogeen lichtbronnen.

Wij hebben al bij meerdere klanten dure dimmers vervangen door deze betaalbare topdimmer van Calex. Werkt zonder bromgeluiden en er is vrijwel altijd 1(, maar meestal meer) van de 4 voorgeprogrammeerde standen, waarbij de LED lampen niet gaan knipperen, maar wel goed dimbaar zijn.

Dankzij een verwijderbaar dopje op de as van de dimmer kunt u deze dimmer combineren met een afdekraam en draaiknop van de meest gangbare merken, zoals Jung, Gira, Busch & Jäger. 

Hoeveelheid
Laatste items in voorraad

Calex dimmer LED inbouw muurdimmer. Deze LED dimmer (3-150W/VA) is geschikt voor het dimmen van de volgende lichtbronnen:

  • Dimbare retrofit led lampen, halogeen en gloeilampen
  • 12V halogeen lampen gecombineerd met dimbare elektronische trafo's
  • Laag voltage LED lampen gecombineerd met dimbare LED drivers

Wordt geleverd zonder afdekplaat en draaiknop! Deze is hier apart te bestellen.

Fase afsnij dimmer (RC) 230V/50Hz.

Met de interne (druk) wisselschakelaar kan deze dimmer in combinatie met een gewone wisselschakelaar een (LED) lamp bedienen (hotelschakeling).

4 voorgeprogrammeerde standen

Calex heeft er werk van gemaakt om een dimmer te produceren die goed werkt met alle soorten LED lampen. Of het nu één 3W LED lamp is, of een heel plafond vol LED spots, er is altijd wel een stand te vinden waarop de dimmer probleemloos en zonder te brommen werkt.

De Calex LED dimmer heeft 4 voorgeprogrammeerde standen, waardoor u de dimmer eenvoudig aan uw verlichtingssituatie kunt aanpassen. Andere LED dimmers hebben vaak twee draaischakelaars om de dimmer af te stellen, Calex heeft deze procedure versimpeld door 4 voorgeprogrammeerde standen in te bouwen.

Compatible met afdekramen van Gira, Jung, Busch-Jäger en andere merken

Deze LED inbouwdimmer is geschikt voor gebruik met de meeste gangbare merken afdekramen en draaiknoppen. Op de as is een verwijderbaar adaptertje geplaatst (zie tweede foto) zodat de dimmer geschikt is voor draaiknoppen met zowel een dun als een dik gat.

176372
2 Items

Dit vindt u wellicht ook leuk

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password