LED RGBw 9W WiFi Afstandsbediening

LED RGBw 9W WiFi Afstandsbediening

€ 12,50
Inclusief belasting

Losse afstandsbediening voor onze RGBw 9W WiFi LED lampen.https://swirlamp.nl/led-rgb-kleuren/44-rgbw-9w-wifi.html

Hoeveelheid
Op voorraad
 

Veilig online shoppen: onze webshop is gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk

 

Indien voorradig geleverd binnen 1 - 3 werkdagen.

 

Retourneren binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen

Om onze RGBw LED lampen te bedienen heb je deze afstandsbediening nodig. Met één afstandsbediening kun je meerdere lampen aansturen, je kunt de set dus bijna eindeloos uitbreiden!

Op de afstandsbediening vind je een kleurencirkel met aanmaakbediening (geen fysieke knoppen). Leg je vinger op de kleur die je wilt hebben, en de lampen die binnen de geselecteerde groep zijn aangemeld kleuren in die kleur. Door gebruik te maken van de 4 beschikbare groepen kun je de ene lamp(engroep) geel laten kleuren, terwijl de andere lamp(engroep) paars is.

Onder de kleurencirkel zie je het dimpaneel, de lampen zijn traploos te dimmen door met je vinger naar links te schuiven. Heb je meer licht nodig? Schuif dan met je duim naar rechts, of raak het dimpaneel aan de rechterkant aan.

Hieronder zie je drie knoppen, S- M en S+. De M knop staat voor de voorgeprogrammeerde lichtfuncties. Zo kun je de kleuren automatisch in elkaar over laten vloeien, waarbij je met de S- knop het tempo kunt verlagen, en met de S+ het tempo kunt verhogen. Een ander programma laat de lampen knipperen in verschillende kleuren. Leuk voor een feestje!

Helemaal onderaan bevinden zich de knoppen voor de groepen. De groepen kun je afzonderlijk aan en uitzetten.

De RGBw lampen verkopen we los, als starterspakket (1 afstandsbediening en 1 lamp) en als 3-pak (1 afstandsbediening en 3 lampen).

sw-rgbw-ab
5 Items

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password