3-pak LED RGBw 9W WiFi met afstandsbediening

sw-rgbw-3p

Nieuw product

Set van 3 luxe RGBw kleuren LED lampen van elk 9W, inclusief touch afstandsbediening. De gewenste kleur bij iedere stemming, maar dankzij warm wit ook als hoofdverlichting geschikt. 

Meer details

6 Items op voorraad

€ 49,50 incl. btw

-€ 45,95

€ 95,45 incl. btw

Meer informatie

Met deze set RGBw LED lampen pas je de kleur van je woon- of slaapkamer direct aan bij de juiste stemming. Met de touchpanel afstandsbediening kies je elke gewenste kleur die in de kleurencirkel voorkomt. En het mooie van deze lampen is dat ze ook beschikken over mooi warm wit licht. Hierdoor kun je ze zeer goed als hoofdverlichting gebruiken, zelfs dimmen als daar behoefte aan is.

Met 9W zijn deze lampen - geschikt voor elke E27 grote fitting - fel genoeg om je kamer te verlichten, maar vind je het licht té fel, dan kun je de lamp traploos via de touch afstandsbediening dimmen. De lamp onthoudt de laatste instelling, en beschikt ook nog over een aantal programma's waarmee je de kleuren automatisch in elkaar over kunt laten vloeien.

De set is eenvoudig uit te breiden met meerdere lampen. De afstandsbediening beschikt over 4 groepen en elke groep kan elk tot 50 lampen aansturen!

Meer informatie over de afstandsbediening vind je hier.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...