Wij zijn momenteel gesloten. Laat een bericht achter via onze contactpagina en wij proberen zo spoedig mogelijk te reageren.
Swirlamp 30cm Witte lampenkap

Swirlamp 30cm Witte lampenkap

€ 16,95
Inclusief belasting

Een maatje kleiner dan onze standaard witte Swirlamp, is deze lampenkap met een diameter van ongeveer 30cm. Wanneer de lamp in deze lampenkap uit staat weet hij al de aandacht te trekken, maar zodra de warm witte energiezuinige LED lamp (los verkrijgbaar) aan staat krijgt de Swirlamp bijna dezelfde betovering als de volle maan. Je kunt er naar blijven kijken!

Op voorraad

De witte Swirlamp is door zijn neutrale verschijning eigenlijk overal te gebruiken als hoofdverlichting. Als lamp boven de eettafel, als lamp op de overloop, als slaapkamerlamp, of als lamp in de woonkamer. Nog leuker is het - als de ruimte het toelaat - om er een paar naast elkaar te hangen. 

De Swirlamp is gemaakt van 100% gerecycled kunststof en wordt geleverd als pakket van 30 losse elementen inclusief Nederlandstalige handleiding. In elkaar gezet is de lampenkap ongeveer 30cm groot.

De Swirlamp is uitstekend te combineren met één van onze energiezuinige LED-lampen of met een gloeilamp van maximaal 40 Watt.

Let op: de Swirlamp wordt geleverd zonder snoer/fitting en zonder LED lamp

Wij adviseren voor deze Swirlamp om maximaal onze 8W LED te gebruiken!

sw30-wit
13 Items
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password