Veilig online shoppen bij Swirlamp

Veiligheid bij het online shoppen vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij onze webshop middels SSL beveiligd. Een SSL beveiligde website is te herkennen aan het hangslotje in de adresbalk van de browser, en het voorvoegsel https:// in plaats van http://. Hierbij staat de s voor secure (= veilig). 

Doordat er een beveiligde verbinding opgezet wordt tussen jouw computer en onze webserver, weet je zeker dat privacy gevoelige informatie niet in handen komt van de verkeerde personen.

Tevens vinden wij het onze plicht om de webshop altijd up-to-date te houden door de laatst uitgegeven versie van de webshop software te installeren.

Veilig betalen bij onze betaalpartners Mollie en Sisow

Wanneer je alle gewenste producten in je winkelmandje hebt geplaatst en na het invullen / controleren van je adresgegevens wilt afrekenen, word je - ook weer via een beveiligde SSL verbinding - doorgestuurd naar onze betaalpartner Mollie of Sisow. Na betaling stuurt de Payment Service Provider je weer terug naar onze beveiligde website.

Bedankt voor het vertrouwen

Wij hopen met onze inspanningen een veilige webomgeving te creëren, jou vertrouwen te geven in het online shoppen bij Swirlamp. 

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password